Lähellesi ikävöin - herännäiskirjoituksia 2016-18

19,00
Hinta sisältää ALV:n ja tilaukseen lisätään toimituskulut


Lähellesi ikävöin sisältää herännäishenkisissä tilaisuuksissa pidettyjä esitelmiä, alustuksia ja puheita lähes kahden vuoden ajalta. Tälle Vantaan herättäjäjuhlista 2016 alkaneelle ja kevääseen 2018 päättyneelle ajanjaksolle sijoittuu paljon sekä uudistumista että menneeseen katsomista. On vietetty reformaation ja Suomen itsenäisyyden juhlavuotta, otettu käyttöön uudistuneet Siionin virret sekä muistettu 100 vuotta sitten käytyä sisällissotaa.

Kirjan teksteissä tuoksuu reformaation juhlavuoden, Siionin virsien uudistamisen sekä ajan ja aikojen hengen tuulahdukset. Kokoelma avaa näyteikkunan siihen, mitä herännäisyyden sisällä ja liepeillä on ajateltu, puhuttu ja keskusteltu. Se kutsuu niin kirkon, herännäisyyden kuin oman itsen uudistumiselle.

Kirkossa liitymme siihen reformaation linjaan, missä kirkon sisäinen uudistuminen on pohjimmiltaan tarkoittanut vanhan restaurointia, palaamista alkuperäiseen ja evankeliumin ytimeen. Keskeistä on lopulta vain se, mitä Jumala antaa ja lahjoittaa. Samalla restaurointi tarkoittaa uudelleen kertomista kielellä, jota käytämme ja ymmärrämme. (Simo Juntunen Nilsiän herättäjäjuhlilla 2017)

 

Kirjoittajina Sanna Erkanaho, Jukka Hautala, Kalle Hiltunen, Matleena Ikola, Simo Juntunen, Urpo Karjalainen, Pekka Kivekäs, Martti Nissinen, Leena-Marja Renko ja Karoliina Virkamäki.

 

Tuotteen lisätiedot

Tekijä Toim. Kalle Hiltunen ja Urpo Karjalainen
Kustantaja Herättäjä-Yhdistys ry
Vuosi 2018
Sivumäärä 101

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Lupauksen lapset
25,00 *
*
 Hinta sisältää ALV:n ja tilaukseen lisätään toimituskulut

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, Kirjat