Kehnon miehen postilla - armon sanoja armoa kaipaaville
Kehnon miehen postilla - armon sanoja armoa kaipaaville

Kehnon miehen postilla - armon sanoja armoa kaipaaville

Kehnon miehen postilla kuljettaa lukijan läpi kirkkovuoden pyhäpäivien ja osoittaa, miten Kristus lausuu armon sanat juuri armoa kaipaaville.

29,00 €
Sisältää alv. 10 %

Me emme ymmärrä Jumalasta mitään, mutta Hän puolestaan ymmärtää meitä, meidän heikkouksiamme ja vajavaisuuttamme. Siihen on meidän hyvä jäädä, salatun Jumalan lähelle.

Kehnon miehen postilla kuljettaa lukijan läpi kirkkovuoden kaikkien pyhäpäivien. Pauli Löija vertailee eri vuosikertojen raamatuntekstejä, erityisesti evankeliumitekstejä, ja pohtii niiden sanomaa sekä henkilökohtaisten kokemustensa kautta että yleisesti nykyihmistä ajatellen.

Löija löytää evankeliumeista eroavaisuuksia, mutta aina myös saman yhtenevyyden: kaikissa evankeliumeissa Kristus luo armollisen katseensa nimenomaan heihin, joita pidetään muita alempina, joita sorretaan, jotka ovet vähemmistössä. Juuri heille, armoa kaipaaville, lausutaan armon sanat.

Saat olla juuri sinä, arvostettu Jumalan kuvana, sellaisena kuin olet. Olet Jumalalle rakas.


Pauli Löija (s. 1965 Vetelissä) on koulutukseltaan teologian maisteri ja työskennellyt lukuisissa erilaisissa ammateissa. Osan opiskeluajastaan hän asui Heränneiden ylioppilaskodissa. Löija on työkyvyttömyyseläkkeellä kaksisuuntaisen mielialahäiriön ja parantumattoman plasmasolusyövän takia. Hän julkaisi esikoisteoksensa Huonoja uutisia, hyviä hetkiä — parantumattomaan
syöpään sairastuneen elämää 
vuonna 2022.


"Löijan teksti ei nouse vaatimuksista, vaan Jumalan toiminnasta ihmistä kohtaan: ”Oikeat Jeesuksen lähettiläät eivät todista niinkään sanoilla kuin todeksi eletyllä uskolla. Jeesuksen lähettiläille ei ole asetettu mittareita siitä, millaisia heidän täytyisi olla.” Löija ottaa kantaa myös yhteiskunnallisiin kysymyksiin ajattomasti, mutta terävästi. Samoin hän nostaa esiin myös kirkollisia kysymyksiä monipuolisella tavalla." (Risto Kormilainen kirjasta Kehnon miehen postilla)


KustantajaHerättäjä-Yhdistys ry
Vuosi2023
Sivumäärä216


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Alennushintaan
-30%
Nuori Yty -huppari
Nuori Yty -huppari
-60%
Joensuun herättäjäjuhlat 2022 - juhlaäänitepaketti
18,00 € 45,00 €
-60%
Joensuun herättäjäjuhlat - päätösseurat
2,00 € 5,00 €
-60%
Joensuun herättäjäjuhlat - messu
2,00 € 5,00 €
-60%
Joensuun herättäjäjuhlat - sunnuntain aamuseurat
2,00 € 5,00 €
-60%
Joensuun herättäjäjuhlat - lauantain iltaseurat
2,00 € 5,00 €
-60%
Joensuun herättäjäjuhlat - lähetysseurat
2,00 € 5,00 €
-60%
Joensuun herättäjäjuhlat - päiväseurat
2,00 € 5,00 €