Seija Molina: Sivullisen sanomaa
Seija Molina: Sivullisen sanomaa

Seija Molina: Sivullisen sanomaa

Elämä on kuljettanut rovasti Seija Molinaa monta kertaa sivullisen rooliin. Kaiken keskellä hän on löytänyt hyvän sanoman, sanoman toivosta.

12,00 €
20,00 €
Sisältää alv. 10 %

"Ihmettelen, miten monesti elämässä olen itse ollut ja nähnyt toisten olevan voimattomia sivullisena tai sivuun jääneen ryhmän jäsenenä. Tuon tilanteen kielteiset puolet on suhteellisen helppo tunnistaa, mutta onko se ollut joskus myös niin sanottu hyvä osa?"

Teol. tri, VTM, rovasti Seija Molina nimeää mieluisaksi harrastuksekseen ihmisten katselun ja kuuntelun eri tilanteissa neljällä mantereella. Elämä on kuljettanut häntä monta kertaa sivullisen rooliin. 

Evakkoperheen tytär vietti lapsuutensa Länsi-Suomessa, avioitui entisen katolisen papin, venezuelalaisen Orlando Molinan kanssa aikana, jolloin ulkomaalaisia ei Suomessa juuri näkynyt, koki tämän kanssa ensin Chilen vallankaappauksen 1970-luvun alussa ja sitten toimi ensimmäisenä naispuolisena opettajana tansanialaisessa teologisessa seminaarissa. Hän törmäsi naisen osaamista ja roolia kirkon työssä vähätteleviin asenteisiin maailmalla — mutta myös pappisvihkimyksensä jälkeen Suomessa.

Kaiken sivullisuuden keskellä Molina on löytänyt sanoman, hyvän sanoman, sanoman toivosta. ”On suurta olla ihminen, Jumalan luoma elämään toivon varassa.”

Kirjan kuvitus on Seija Molinan kotialbumista ”sielt kotont, Hiitolast” Hollannin ja Yhdysvaltojen kautta Chileen ja Tansanian Makumirasta Suomeen.

"Historiankirjoihin nämä muistot jäävät todistamaan, että kirkossa on esiintynyt syrjintää ja vähättelyä. Jos Jumala pystyy tässä kaikessa hässäkässä vaikuttamaan jotain, niin Hänen täytyy tehdä se kirkosta huolimatta, näin on valitettavasti todettava." (Ilpo Perttilä kirjasta Sivullisen sanomaa Lähetysseuran seniorit -sivulla, lue koko arvostelu tästä)

TekijäSeija Molina
KustantajaHerättäjä-Yhdistys ry
Vuosi2020
Sivumäärä132 
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet
Alennushintaan
-20%
Nuori Yty -huppari
Nuori Yty -huppari
-60%
Joensuun herättäjäjuhlat 2022 - juhlaäänitepaketti
18,00 € 45,00 €
-60%
Joensuun herättäjäjuhlat - päätösseurat
2,00 € 5,00 €
-60%
Joensuun herättäjäjuhlat - messu
2,00 € 5,00 €
-60%
Joensuun herättäjäjuhlat - sunnuntain aamuseurat
2,00 € 5,00 €
-60%
Joensuun herättäjäjuhlat - lauantain iltaseurat
2,00 € 5,00 €
-60%
Joensuun herättäjäjuhlat - lähetysseurat
2,00 € 5,00 €
-60%
Joensuun herättäjäjuhlat - päiväseurat
2,00 € 5,00 €