Talvikynttilät 2021
Talvikynttilät 2021

Talvikynttilät 2021

Pidetty Talvikynttilät-joululehtemme luo joulun tunnelman. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota lehden helppolukuisuuteen.

5,00 €
Sisältää alv. 10.00 %

Pidetty Talvikynttilät-joululehtemme on taas ilmestynyt. Lehti myydään loppuun vuodesta toiseen, joten se kannattaa tilata ajoissa itselle tai lahjaksi.

”Jokainen on alusta asti Jumalan silmien alla, valvottuna ja valittuna ikuiseen valtakuntaan”, Oulun tuomiokirkkoseurakunnan tuomiorovasti Satu Saarinen kirjoittaa joulusaarnassaan.

Suomen Lähetysseuran palveluksessa oleva raamatunkäännöskonsultti Riikka Halme-Berneking kertoo työstään ja äidinkielisen Raamatun merkityksestä. Seinäjokelainen perheenäiti ja uskonnonopettaja Hanna Kivisalo, joka kirjoitti viime vuonna suomenkieliset tekstit pääkaupunkiseudun seurakuntien joulukalenteriin, on tehnyt täksi adventiksi oman kalenterin. Suosittua Sekunnit ja tunnit -blogia pitävä Hanna kertoo mietteitään joulun sanomasta.

Nivalalainen Maijalan perhe hiljentyy jouluun luonnossa. Lohjalainen Emilia Karhu ja varkautelainen Johanna Paasonen kertovat joulukorttiharrastuksestaan aikana, jolloin postitse lähetettyjen joulutervehdysten määrä vähenee.

Hartauskirjoituksia ovat kirjoittaneet kappalainen Pekka Anttila Suonenjoelta, hiippakuntasihteeri Kati Jansa Kuopion hiippakunnasta, kappalainen Kati Nissi Kontiolahdelta ja aluekappalainen Riku Bucht Jyväskylän seurakunnan Kuokkalan alueseurakunnasta. Joulurunoja on kirjoittanut Marja-Liisa Tamminen Pieksamäeltä.

Talvikynttilät on 36-sivuinen ja nelivärinen. Kauniit kuvat ja jouluiset kirjoitukset luovat vaikuttavan joulun tunnelman. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota lehden helppolukuisuuteen.

Arvostelut 0 arvostelua